Ploaie de medalii pentru Moldova la Europenele de joc de dame

606
0

Delegația Republicii Moldova de joc de dame a strălucit la Campionatele Europene pentru tineret, ce au avut loc în perioada 4-11 octombrie a.c. la Kobuleti (Georgia). Competițiile s-au desfășurat în categoriile de vârstă U9, U11, U14, U17, U20, U27, în probele blitz, rapid și clasic. Țara noastră a fost reprezentată de trei fete: Andreea Gorun, Ana Taran și Bianca Gorun, toate urcând în repetate rânduri pe podiumul de premiere. Astfel, în prima zi a turneului s-a derulat concursul la joc de dame rapid, Ana Taran adjudecându-și titlul de campioană europeană în categoria Under-11, iar Andreea Gorun a devenit vicecampioană continentală la Under-20. A doua zi competițională a adus noi succese de răsunet pentru fetele noastre: la joc de dame blitz Andreea Gorun s-a învrednicit de medalia de argint, iar Ana Taran și Bianca Gorun (Under-14) au intrat în posesia distincțiilor de bronz. Sportivele din Moldova au excelat și la joc de dame clasic, cucerind încă trei medalii: Ana Taran și Bianca Gorun au devenit vicecampioane continentale, iar Andreea Gorun s-a clasat pe locul 3 premiant.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE