Evoluție excelentă a atleților moldoveni la Mondialele de kickboxing

458
0

Sportivii moldoveni au cucerit 17 medalii (6 de aur, 3 de argint și 8 de bronz) la Campionatele Mondiale de kickboxing WAKO pentru cadeți și juniori, care s-au desfășurat în intervalul 30 septembrie – 9 octombrie la Jesolo (Italia). Titlul de campion le-a revenit următorilor performeri: Kirill Saprîghin (categoria de greutate 42 kg, secțiunea KL, Under-15, antrenor R. Costiuc), Vladislav Slav (51 kg, secțiunea K-1, U-16), Artiom Slav (54 kg, secțiunea K-1, U-18) – ambii fiind antrenați de Eugeniu Musalimov și Ivan Decacenco –, Alexandru Cazacinschi (57 kg, secțiunea K-1, antrenor Piotr Coltuc), Timur Parfentiev (63,5 kg, secțiunea LK, U-16, antrenor R. Costiuc) și Mihail Antoha (91 kg, secțiunea LK, U-18, antrenor Igor Baibara). Per total, R. Moldova a fost reprezentată de 29 de sportivi, la campionat participând 2 600 de atleți din 63 de țări ale lumii.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE