DIXIT/„Nicio victorie rusă nu poate avea loc fără propagandă”

464
0

„Nicio victorie rusă nu poate avea loc fără propagandă. Victorii militare au avut loc doar acolo unde trăiește populație care urmărește televiziune rusă, care merge în biserică rusă. Fără mijloacele efective de limitare sau anihilare nu vom avea un succes în confruntarea cu Kremlinul. În Ucraina situația a început să se îmbunătățească abia după interzicerea completă a televiziunii ruse şi a partidelor pro-ruse.”

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Ambasadorul Ucrainei la Chișinău, Marko Șevcenko

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE