Ministerul Apărării infirmă că o altă rachetă rusească a survolat spațiul aerian al Republicii Moldova

389
0
Sursa foto: știri.md
Sursa foto: știri.md

După ce în mediul online au apărut zvonuri precum că o altă rachetă rusească a survolat spațul aerian al Republicii Moldova, Ministerul Apărării vine cu o reacție infirmând zvonurile.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„În legătură cu informația apărută astăzi în mediul online potrivit căreia „cel puțin o rachetă rusească a intrat în spațiul aerian al Republicii Moldova”, Ministerul Apărării comunică următoarele:

În ultimele 24 de ore, structurile responsabile din cadrul instituției nu au detectat încălcări ale spațiului aerian al țării noastre.

Ministerul Apărării va informa societatea, în mod oficial, dacă asemenea cazuri vor fi raportate”, anunță responsabilii printr-un comunicat de presă publicat pe pagina oficială army.md.

Amintim că ieri, 10 octombrie, între orele 8:33-9:02, structurile specializate ale instituției de apărare au identificat trei ținte aeriene care au survolat spațiul aerian al Republicii Moldova.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE