Ministerul Apărării infirmă că o altă rachetă rusească a survolat spațiul aerian al Republicii Moldova

204
0
Sursa foto: știri.md
Sursa foto: știri.md

După ce în mediul online au apărut zvonuri precum că o altă rachetă rusească a survolat spațul aerian al Republicii Moldova, Ministerul Apărării vine cu o reacție infirmând zvonurile.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

„În legătură cu informația apărută astăzi în mediul online potrivit căreia „cel puțin o rachetă rusească a intrat în spațiul aerian al Republicii Moldova”, Ministerul Apărării comunică următoarele:

În ultimele 24 de ore, structurile responsabile din cadrul instituției nu au detectat încălcări ale spațiului aerian al țării noastre.

Ministerul Apărării va informa societatea, în mod oficial, dacă asemenea cazuri vor fi raportate”, anunță responsabilii printr-un comunicat de presă publicat pe pagina oficială army.md.

Amintim că ieri, 10 octombrie, între orele 8:33-9:02, structurile specializate ale instituției de apărare au identificat trei ținte aeriene care au survolat spațiul aerian al Republicii Moldova.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT