VIDEO// Filmare cu drona la Izium, oraș eliberat după șase luni. Au fost găsite încă două gropi comune

252
0
Captură. Sursa foto: Libertatea.ro

Un videoclip filmat cu o dronă, postat de Forțele Aeriene ucrainene, arată amploarea distrugerilor din așezările recent eliberate din regiunea Harkov, nord-estul țării, iar președintele Zelenski susține că aici au fost găsite încă două morminte comune, cu sute de cadavre, scrie Libertatea.ro.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

„Ei au adus moartea și distrugerea aici. Invadatorii au încercat să ne distrugă, dar au fost învinși. Ocupanții ruși au ucis și torturat ucraineni, le-au distrus casele. O rachetă a ucis 50 de oameni. Și aceasta, din păcate, este doar o mică parte a victimelor civile din Izium și satele din jur”, a transmis serviciul de presă al comandamentului militar, care a subliniat că „Ucraina va reconstrui fiecare casă” și „fiecare victimă va fi răzbunată de 100 de ori”.

Unitățile trupelor aeriene de asalt au fost primele care au lansat o contraofensivă și au eliberat regiunea Harkov.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT