VIDEO// Filmare cu drona la Izium, oraș eliberat după șase luni. Au fost găsite încă două gropi comune

300
0
Captură. Sursa foto: Libertatea.ro

Un videoclip filmat cu o dronă, postat de Forțele Aeriene ucrainene, arată amploarea distrugerilor din așezările recent eliberate din regiunea Harkov, nord-estul țării, iar președintele Zelenski susține că aici au fost găsite încă două morminte comune, cu sute de cadavre, scrie Libertatea.ro.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

DONEAZĂ

„Ei au adus moartea și distrugerea aici. Invadatorii au încercat să ne distrugă, dar au fost învinși. Ocupanții ruși au ucis și torturat ucraineni, le-au distrus casele. O rachetă a ucis 50 de oameni. Și aceasta, din păcate, este doar o mică parte a victimelor civile din Izium și satele din jur”, a transmis serviciul de presă al comandamentului militar, care a subliniat că „Ucraina va reconstrui fiecare casă” și „fiecare victimă va fi răzbunată de 100 de ori”.

Unitățile trupelor aeriene de asalt au fost primele care au lansat o contraofensivă și au eliberat regiunea Harkov.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

DONEAZĂ