Perechea de dansatori Untu / Barîșnikova – campioni europeni

408
0

Dansatorii moldoveni Vladislav Untu și Polina Barîșnikova au cucerit trofeul suprem la Campionatul European ce s-a derulat pe 17 septembrie a.c. în orașul Vagos (Portugalia). Ei au fost cei mai buni în categoria de 10 dansuri, programul pentru adulți. Podiumul de premiere a fost completat de perechea din Polonia, Armand Fazullin / Klaudia Iwanska, și de cea din Danemarca, Errol Williamson / Ami Williamson. Competițiile au fost organizate sub egida Federației Mondiale de Dans Sportiv (WDSF). De remarcat că dansatorii noștri au câte 21 de ani, în 2019 câștigând câte trei Campionate Europene și Mondiale pentru tineret (la diferite categorii), stabilind un record mondial absolut.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

 

 

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE