DIXIT/ „Putin pretinde că Rusia a trebuit să acționeze pentru că era amenințată. Dar nimeni nu a amenințat Rusia și nimeni altcineva decât Rusia a inițiat conflictul. …Ucraina are aceleași drepturi ca orice altă națiune suverană. Rămânem solidari cu Ucraina și împotriva agresiunii ruse

414
0

… Președintele Putin a amenințat Europa cu arme nucleare și a nesocotit responsabilitățile unui regim de neproliferare a acestor arme. SUA sunt decise să apere democrația în întreaga lume. Acum, Rusia cheamă mai mulți bărbați să se alăture armatei, iar Kremlinul organizează un referendum fals pentru a încerca să anexeze părți ale Ucrainei – o încălcare extrem de semnificativă a Cartei ONU.”

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Președintele Statelor Unite, Joe Biden

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT