DIXIT/ „Putin pretinde că Rusia a trebuit să acționeze pentru că era amenințată. Dar nimeni nu a amenințat Rusia și nimeni altcineva decât Rusia a inițiat conflictul. …Ucraina are aceleași drepturi ca orice altă națiune suverană. Rămânem solidari cu Ucraina și împotriva agresiunii ruse

571
0

… Președintele Putin a amenințat Europa cu arme nucleare și a nesocotit responsabilitățile unui regim de neproliferare a acestor arme. SUA sunt decise să apere democrația în întreaga lume. Acum, Rusia cheamă mai mulți bărbați să se alăture armatei, iar Kremlinul organizează un referendum fals pentru a încerca să anexeze părți ale Ucrainei – o încălcare extrem de semnificativă a Cartei ONU.”

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Președintele Statelor Unite, Joe Biden

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE