Tenismenul Ilya Snițari, câștigător la ITF 25 000

399
0

Tânărul jucător de tenis Ilya Snițari (20 de ani, 638 ATP) s-a impus în proba de dublu la Dedeman Simba Trophy, turneu desfășurat în perioada 25-31 iulie a.c. la Bacău (România). Compatriotul nostru a făcut echipă cu tenismenul din Taipei, Ray Ho, această pereche fiind desemnată drept a doua favorită a turneului. Ei i-au devansat în prima rundă pe reprezentanții gazdelor, Mateo Bejenaru/Tudor Ștefan Gheorghiță, scor 6-1, 6-3. În faza sferturilor, perechea moldo-taiwaneză i-a surclasat pe Vasile Antonescu/Andrei Cuceu (6-0, 6-3), ca în semifinale să treacă de o altă echipă din România, Sebastian Gima/Dan Alexandru Tomescu, capi de serie nr.4: 7-5, 6-1. În finală, favoriții noștri i-au învins cu 6-3, 6-4 pe Oleksandr Bielinskyi (Ucraina) și Nicholas Bybel (SUA). Turneul face parte din agenda International Tennis Federation, fondul total de premii al acestuia constituind 25 000 de dolari SUA.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

DONEAZĂ

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

DONEAZĂ