Prestație meritorie la Balcaniada de sambo

381
0

Luptătorii de sambo din R. Moldova au cucerit o salbă de medalii la Balcaniada deschisă pentru cadeți de 15 și 16 ani, ce a avut loc la Sofia (Bulgaria). Sportivii noștri și-au adjudecat 6 medalii de aur, 5 de argint și 4 de bronz, fiind ghidați la acest turneu (Open Balkan Sambo) de antrenorii Iuli Peaticovschi (președintele Federației naționale de profil), Mihail Fistican și Ovidiu Florea.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

De titlul suprem s-au învrednicit: Irina Florea (44 kg, Edineț), Dan Gaidev (46 kg, Bender), sorocenii Bogdan Vrîncean (49 kg) și Tristan Stimpovschi (64 kg), bălțenii Vladimir Iacomi (53 kg) și Andrei Peaticovschi (71 kg). Competiția a întrunit peste 200 de sportivi din șapte țări: Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Grecia, Macedonia de Nord, Turcia, Serbia și R. Moldova. Turneul a fost organizat de Asociația Luptătorilor de Sambo din Bulgaria.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT