Prestație meritorie la Balcaniada de sambo

540
0

Luptătorii de sambo din R. Moldova au cucerit o salbă de medalii la Balcaniada deschisă pentru cadeți de 15 și 16 ani, ce a avut loc la Sofia (Bulgaria). Sportivii noștri și-au adjudecat 6 medalii de aur, 5 de argint și 4 de bronz, fiind ghidați la acest turneu (Open Balkan Sambo) de antrenorii Iuli Peaticovschi (președintele Federației naționale de profil), Mihail Fistican și Ovidiu Florea.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

De titlul suprem s-au învrednicit: Irina Florea (44 kg, Edineț), Dan Gaidev (46 kg, Bender), sorocenii Bogdan Vrîncean (49 kg) și Tristan Stimpovschi (64 kg), bălțenii Vladimir Iacomi (53 kg) și Andrei Peaticovschi (71 kg). Competiția a întrunit peste 200 de sportivi din șapte țări: Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Grecia, Macedonia de Nord, Turcia, Serbia și R. Moldova. Turneul a fost organizat de Asociația Luptătorilor de Sambo din Bulgaria.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE