Gala IT&C a Moldovei a reunit comunitatea IT&C din RM într-o ceremonie prestigioasă

578
0

Vineri, 3 iunie, s-a desfășurat evenimentul „Digital Conference & Gala IT a Moldovei”, organizat de PRIAevents și ATIC în parteneriat cu FinComBank. Conferința a avut la bază mai multe teme de interes, adresate celor din domeniul IT and Comunication (IT&C), cum ar fi Directiva de plată PSD2 în Moldova, Onboarding, Talent-as-a-service și multe altele, dar printre speakerii conferinței au fost viceprim-ministrul pentru digitalizare, reprezentanți ai BNM, ATIC, IFC, Salt Edge, Endava, ANIS Romania, UTM Moldova, Moldcell, Starnet, Pentalog ș.a, scrie în comunicatul emis de priaevents.ro .

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Directoarea Departamentului Dezvoltării Businessului FinComBank, Elena Stovbun, a relatat mai multe despre transformarea digitală, bankingul online, digitalizarea produselor și serviciilor bancare, soluțiile inovative, prioritățile de business, rezultatele Băncii înregistrate în anul 2021 și ultimele produse adresate mediului de afaceri.

În cadrul acestui eveniment FinComBank a oferit participanților informație despre produsul nou IT PACK, care le oferă atât companiilor, cât şi angajaților din domeniul IT, oferte speciale şi reduceri la produsele bancare, printre care proiecte salariale, e-commerce, carduri premiale, credite, leasing, credit ipotecar și depozite.

La eveniment au participat și au ținut discursuri și reprezentanți ai autorităților, dar și antreprenori, precum și manageri de top, iar audiența a fost alcătuită din reprezentanți ai autorităților, antreprenori manageri de top și middle manageri din sectorul IT, consultanți, reprezentanți din domeniul bănci, asigurări, leasing, avocați, investitori, universități, companii HR și presă.

Participanții au putut deschide pe loc carduri cu cashback, carduri Premium şi carduri de credit, iar toţi cei care au făcut-o au primit în dar câte un termos cu logoul IT Pack, iar noi putem afirma cu certitudine că mulţi clienţi noi vor putea acum savura altfel cafeaua în fiece dimineață.

Evenimentul „Digital Conference & Gala IT a Moldovei” a întrunit şi Gala de premiere a companiilor şi oamenilor din domeniul IT. Printre aceștia s-a numărat şi clienta FinComBank, Ana Spinu, CEO SRL ULS, care a fost premiată în cadrul categoriei „Women in Tech”.

„Ne mândrim cu reuşitele clienţilor noştri. Felicitări!”, au declarat organizatorii evenimentului.

Totodată, FinComBank a fost distins la categoria „Transformarea digitală în banking”.

Mai multe detalii puteți găsi pe www.priaevents.ro.

 

GAZETA de Chișinău a fost partener media la acest eveniment.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE