Ghenadi Cijevski și-a adjudecat Cupa Europeană la judo

487
0

Judocanul Ghenadi Cijevski (cat.81 kg) a câștigat Cupa Europeană printre cadeți, turneul desfășurându-se în perioada 28-29 mai a.c. la Coimbra (Portugalia).

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

În runda inaugurală el a trecut de luxemburghezul Micha Welter (grație unui procedeu de waza-ari). În sferturi, compatriotul nostru l-a învins pe italianul Tommaso Perfetti, iar în semifinale pe un sportiv din Țările de Jos, Pepijn Kraak, ambii adversari acumulând trei penalizări (shido), fapt care se soldează automat cu înfrângere.

În marea finală, Ghenadi s-a impus prin ippon în fața italianului Francesco Sansonetti. La turneu au participat 299 de concurenți din 23 de țări de pe patru continente.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT