Ghenadi Cijevski și-a adjudecat Cupa Europeană la judo

853
0

Judocanul Ghenadi Cijevski (cat.81 kg) a câștigat Cupa Europeană printre cadeți, turneul desfășurându-se în perioada 28-29 mai a.c. la Coimbra (Portugalia).

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În runda inaugurală el a trecut de luxemburghezul Micha Welter (grație unui procedeu de waza-ari). În sferturi, compatriotul nostru l-a învins pe italianul Tommaso Perfetti, iar în semifinale pe un sportiv din Țările de Jos, Pepijn Kraak, ambii adversari acumulând trei penalizări (shido), fapt care se soldează automat cu înfrângere.

În marea finală, Ghenadi s-a impus prin ippon în fața italianului Francesco Sansonetti. La turneu au participat 299 de concurenți din 23 de țări de pe patru continente.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE