„Bronz” pentru Moldova la Cupa Mondială de canoe

629
0

Echipajul alcătuit din Daniela Cociu și Maria Olărașu a cucerit medalia de bronz (44.58 sec.) în finala probei de 200 m la canoe dublu din cadrul Cupei Mondiale de kaiac-canoe, ce s-a desfășurat în perioada 20-23 mai a.c. la Račice, Cehia.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Conaționalele noastre, antrenate de dublul campion olimpic Viktor Reneiski, au reușit pe ultima porțiune a distanței să depășească cu 0.22 sec. perechea din Polonia, Sylwia Szczerbinska/Jiulia Walczak. Campioane au devenit cubanezele Yarisleidis Duboys și Katherin Segura (42.06), vicecampioane mondiale în 2021, podiumul fiind completat de dubloul din China, Changwen Shuai/Wenjun Lin (42.80).

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT