„Bronz” pentru Moldova la Cupa Mondială de canoe

961
0

Echipajul alcătuit din Daniela Cociu și Maria Olărașu a cucerit medalia de bronz (44.58 sec.) în finala probei de 200 m la canoe dublu din cadrul Cupei Mondiale de kaiac-canoe, ce s-a desfășurat în perioada 20-23 mai a.c. la Račice, Cehia.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Conaționalele noastre, antrenate de dublul campion olimpic Viktor Reneiski, au reușit pe ultima porțiune a distanței să depășească cu 0.22 sec. perechea din Polonia, Sylwia Szczerbinska/Jiulia Walczak. Campioane au devenit cubanezele Yarisleidis Duboys și Katherin Segura (42.06), vicecampioane mondiale în 2021, podiumul fiind completat de dubloul din China, Changwen Shuai/Wenjun Lin (42.80).

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE