12 luptători moldoveni, pe podium la București

400
0

Luptătorii Mihaela Samoil (cat.53 kg), Luciana Beda (68 kg), Alexandrin Guțu (77 kg, stil greco-roman) și Eugen Mihalcean (79 kg, stil liber) s-au învrednicit de medalii de aur la Turneul U-20 „Dumitru Pîrvulescu&Vasile Iorga”, ce a avut loc în intervalul 19-22 mai la București.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

De asemenea, pe podiumul de premiere al competiției internaționale (au concurat peste 300 de sportivi din 16 țări) au urcat Emilia Creciun (72 kg, bronz) și luptătorii de stil liber Constantin Chirilov (65 kg) și Ion Marcu (70 kg), care și-au adjudecat distincții de argint, precum și Ion Demian (92 kg, bronz).

La greco-romane, în posesia „bronzului” au intrat Pavel Denisenco (60 kg), Alexei Hahlovschi (67 kg), R. Balchivshi și Rostislav Covali (ambii 97 kg).

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT