12 luptători moldoveni, pe podium la București

619
0

Luptătorii Mihaela Samoil (cat.53 kg), Luciana Beda (68 kg), Alexandrin Guțu (77 kg, stil greco-roman) și Eugen Mihalcean (79 kg, stil liber) s-au învrednicit de medalii de aur la Turneul U-20 „Dumitru Pîrvulescu&Vasile Iorga”, ce a avut loc în intervalul 19-22 mai la București.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

De asemenea, pe podiumul de premiere al competiției internaționale (au concurat peste 300 de sportivi din 16 țări) au urcat Emilia Creciun (72 kg, bronz) și luptătorii de stil liber Constantin Chirilov (65 kg) și Ion Marcu (70 kg), care și-au adjudecat distincții de argint, precum și Ion Demian (92 kg, bronz).

La greco-romane, în posesia „bronzului” au intrat Pavel Denisenco (60 kg), Alexei Hahlovschi (67 kg), R. Balchivshi și Rostislav Covali (ambii 97 kg).

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE