La Chișinău va fi inaugurat tradiţionalul „Orăşel european”, cu prilejul Zilei Europei

625
0

Tradiționalul „Orășel european” se va deschide sâmbătă, 14 mai, la Chișinău, cu ocazia Zilei Europei. În această zi, în Piața Marii Adunări Naționale se va desfășura o serie de evenimente culturale.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Iată programul acestora:

La Târgul Organizațiilor Societății Civile vor participa treizeci de organizații ale societății civile din toată țara. Domeniile de activitate a organizațiilor participante sunt foarte diverse, de la promovarea activismului civic, a bunei guvernări, realizarea programelor de dezvoltare pentru copii și tineret, până la servicii sociale pentru grupurile vulnerabile (vârstnici, persoane cu dizabilități, persoane fără adăpost, copii cu necesități educaționale speciale sau familii vulnerabile etc.).  

De asemenea, cu prilejul Zilei Europei, în luna mai vor fi organizate activități și în alte regiuni ale Republicii Moldova. Detalii aici.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT