La Chișinău va fi inaugurat tradiţionalul „Orăşel european”, cu prilejul Zilei Europei

916
0

Tradiționalul „Orășel european” se va deschide sâmbătă, 14 mai, la Chișinău, cu ocazia Zilei Europei. În această zi, în Piața Marii Adunări Naționale se va desfășura o serie de evenimente culturale.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Iată programul acestora:

La Târgul Organizațiilor Societății Civile vor participa treizeci de organizații ale societății civile din toată țara. Domeniile de activitate a organizațiilor participante sunt foarte diverse, de la promovarea activismului civic, a bunei guvernări, realizarea programelor de dezvoltare pentru copii și tineret, până la servicii sociale pentru grupurile vulnerabile (vârstnici, persoane cu dizabilități, persoane fără adăpost, copii cu necesități educaționale speciale sau familii vulnerabile etc.).  

De asemenea, cu prilejul Zilei Europei, în luna mai vor fi organizate activități și în alte regiuni ale Republicii Moldova. Detalii aici.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE