Putin cedează puterea? Presupusul succesor al președintelui Rusiei ar avea 36 de ani

2198
0

La parada de „Ziua Victoriei” de la Moscova, marcată pe 9 mai, în preajma lui Vladimir Putin, a stat un bărbat „misterios”. După eveniment, au început să apară zvonuri, precum că bărbatul ar fi un posibil succesor al președintelui rus. Pe rețelele de socializare au fost distribuite mai multe videoclipuri în care cei doi stau de vorbă în timpul paradei, scrie digi.24, cu referire la Newsweek.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Imaginile au fost făcute publice de pilotul de curse ucrainean, Igor Sushko, iar clipul a ajuns pe Twitter la peste 45.000 de vizualizări, scrie sursa citată.

Potrivit lui Igor Sushko, bărbatul care vorbește cu Putin ar fi Dmitri Kovalev.

„Tânărul cu care Putin a purtat o conversație lungă și sinceră în Piața Roșie este șeful departamentului administrației prezidențiale, Dmitri Kovalev”, a scris el pe Twitter.

Comentarii în acest sens au fost făcute și pe platforma Telegram: „În timpul transmisiunii în direct, camera [a surprins] conversația lor. Unele canale Telegram au sugerat că tânărul este un viitor succesor”, se arată într-o postare de pe Telegram.

În vârstă de 36 de ani, Dmitri Kovalev (presupusul succesor al lui Putin) are pe conturile sale de socializare multe fotografii de la meciuri de hochei.

Deși Putin nu a făcut public vreun anunț că ar demisiona, speculațiile pe marginea sănătății lui au continuat. Au fost răspândite mai multe zvonuri că ar putea avea Parkinson sau cancer, transmite sursa citată.

Kremlinul a negat astfel de speculații, dar asta nu i-a împiedicat pe observatori să analizeze în detaliu comportamentul lui din timpul diverselor întâlniri.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE