La parada militară din 9 mai Putin va demonstra aparatul cu care va zbura în rai

3646
0

Un aparat de zbor de tipul IL-80, numit și „Avionul Zilei de pe Urmă”, va zbura, în premieră, la 9 mai, pe deasupra Pieței Roșii, în cadrul paradei militare dedicată aniversării a 77-a de la capitularea Germaniei fasciste, se arată într-un comunicat al Ministerului rus al apărării, citat de Agenția Reuters și preluat de Radio Svoboda.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit comunicatului, această navă este destinată conducerii militare de vârf a Federației Ruse, pentru a se evacua și pentru a coordona, de sus, acțiunile militare ale forțelor armate, în cazul unui război total, sau al unei conflagrații nucleare globale.

Se comunică, de asemenea, că la parada de poimâine vor fi demonstrate 77 de avioane și elicoptere, corespunzând numărului de ani de la terminarea războiului. Opt avioane de vânătoare МиГ-29СМТ vor survola Piața Roșie în formațiune de zbor închipuind litera „Z”, simbolul agresiunii ruse în Ucraina, notează aceleași surse, preluate de „Gazeta de Chișinău”.

P.S.-ul GdC-ului: Dincolo de mesajul clar de intimidare, lumea va vedea, în sfârșit, vehiculul cu care Vladimir Vladimirovici va accede în Eden, remarcă subiectiv, malițios și plin de invidie, observatorul nostru.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE