Prima vizită a unor deputați moldoveni în Ucraina, de la începutul războiului: Deplasarea are loc la invitația președintelui Radei Supreme

618
0
Foto: www.facebook.com/carp.lilian

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, împreună cu deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Lilian Carp, se află într-o vizită de lucru la Kiev, aceasta fiind prima deplasare a oficialilor moldoveni în Ucraina, de la începutul războiului.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Despre vizita respectivă a anunțat Lilian Carp pe rețelele de socializare.

Împreună cu președintele Parlamentului, Igor Grosu, suntem într-o vizită de lucru la Kiev. Prima destinație este la Bucha”, a scris deputatul PAS.

Ulterior, cu o declarație pe pagina sa de Facebook a venit și speakerul Igor Grosu.

Vizita oficială în Ucraina am început-o în orașul Bucea, una din localitățile din suburbia Kievului, care a cunoscut atrocități inimaginabile din partea armatei ruse. Acest război trebuie oprit, iar crimele de război, investigate și pedepsite”, a declarat Președintele Parlamentului.

Din fotografiile postate de politicieni, se observă că aceștia poartă echipamente speciale antiglonț.

Solicitată de reporterul „Gazetei de Chișinău”, purtătoarea de cuvânt a Parlamentului, Svetlana Rudenco, a menționat că vizita de lucru a deputaților moldoveni are loc la invitația președintelui Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanchuk. Detalii despre agenda vizitei nu se cunosc.

Autoare: DOINA BURUIANĂ

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE