DIXIT / „Vom avea nevoie de susținerea României”

882
0

„Primul obiectiv al nostru este să completăm acest chestionar cât mai curând posibil. Vom avea nevoie de susținerea României, a experților din România care au fost implicați în procesul de aderare la Uniunea Europeană. (…) Cred că parlamentele noastre trebuie să vină împreună, în curând, cu o nouă abordare care să angajeze cele două parlamente într-un parteneriat pe care l-aș numi un nou Pact de la Snagov pentru aderarea Republicii Moldova la UE”, a spus Victor Chirilă, ambasadorul RM la București.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE