Dimitriana Bezede, vicecampioană a țărilor balcanice

591
0

Dimitriana Bezede (27 de ani, antrenor Vadim Hranovschi) s-a învrednicit de medalia de argint la Campionatul țărilor balcanice de atletism indoor (în sală), ediția a XXVII-a, desfășurat pe 5 martie curent la Istanbul (Turcia). Compatrioata noastră a excelat în proba de aruncare a greutății, înregistrând rezultatul de 17.27 metri. Campioană a devenit atleta din Turcia, Akyol Pinar (17.44 m), podiumul de premiere fiind completat de o altă reprezentantă a gazdelor, Yilmaz Aysel (16.06 m). Din cauza închiderii spațiului aerian în R. Moldova, ceilalți membri ai lotului național nu au avut posibilitatea să se deplaseze la aceste competiții.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE