Campionatul Moldovei la box și-a desemnat câștigătorii

637
0

Campionatul național la box, rezervat tinerilor cu vârste cuprinse între 17 și 18 ani, s-a finalizat pe 5 martie a.c. la Comrat. Campioni au devenit Maxim Rozlovan (48 kg), Laurențiu Spînu (51 kg), Serghei Novac (54 kg), Daniil Ocoman (57 kg), Ivan Cernioglo (60 kg), Ianus Caravan (63,5 kg), Igor Duca (67 kg), Andrei Osievschi (71 kg), Vladislav Nicolau (75 kg), Andrei Redca (80 kg), Daniil Placușcii (86 kg), Daniel Cojocari (92 kg), Nicolae Burduja (+92 kg). Cele mai multe medalii au fost cucerite de pugiliști din Chișinău, Bălți și Grimăncăuți.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE