Bronz pentru tenismena Iana Semichina

669
1

Tânăra tenismenă Iana Semichina (13 ani) a ocupat locul 3 premiant în cadrul turneului internațional de categoria a II-a „ITF/Tennis Europe Development Championships”, rezervat juniorilor Under-14 (ediția a XI-a), care a avut loc recent în orașul Antalya (Turcia). În primele două meciuri, sportiva noastră (cap de serie nr.2) le-a surclasat, cu același rezultat categoric de 6-0, 6-1, pe albaneza Enki Hyseni și, respectiv pe tenismena din Muntenegru, Tara Rasovici, cap de serie 5. În semifinale, Semichina a cedat cu 0-6, 3-6 în fața reprezentantei gazdelor, Nehir Dogan, favorita a treia a turneului. Iar în meciul pentru medalia de bronz, atleta noastră a dat piept cu încă o tenismenă din Turcia, Esila Toklu, cap de serie 4, impunându-se cu 6-3, 6-1.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE

1 COMENTARIU