Fiul și nepotul unei celebre interprete au încercat, ilegal, să se refugieze în R. Moldova (VIDEO)

1729
0

La frontiera ucraineano-moldovenească a fost reținut un grup de opt bărbați de vârsta înrolării care au încercat să intre ilegal în Republica Moldova. Printre ei se aflau fiul și nepotul celebrei interprete Sofia Rotaru, originară din Bucovina, a comunicat ziarul „Ukrainskaia pravda”, citat de Agenția ucraineană de stat UNIAN.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit acelorași surse, grupul avea drept călăuză un cetățean al Republicii Moldova, care pregătise o barcă pentru trecerea Nistrului.

Întregul grup a fost reținut, „Ukrainskaia pravda” editând și un video cu cei opt bărbați. Sofia Rotaru nu a făcut deocamdată niciun comentariu pe marginea acestui incident.

Potrivit UNIAN, anterior, Sofia Rotaru a condamnat ostilitățile și războiul dezlănțuit de Putin în Ucraina.

„Independența și Libertatea costă scump – e un adevăr incontestabil, dar face oare ca pentru ele rachetele rusești să omoare copii și oameni pașnici, să distrugă orașele Ucrainei? Ceea ce se întâmplă face să mi se rupă inima în bucăți! Mă aflu la Kiev! Mă rog pentru apărătorii noștri și pentru pace în Ucraina”, a declarat atunci Rotaru.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE