Un sportiv și un fost premier din Ucraina s-au înrolat în detașamentele de apărare teritorială ale țării

919
0

Cunoscutul boxer ucrainean Olexandr Usik și fostul premier al Ucrainei, Alexandr Goncearuk, s-au înscris în detașamentele de apărare teritorială pentru a lupta împotriva ocupanților ruși, a comunicat pe pagina sa de facebook Andrei Nebîtov, șeful Poliției Naționale a regiunii Kiev. „E timpul să ne unim în lupta împotriva invadatorilor. Ne unește un singur scop – apărarea Patriei noastre! Noi vom învinge!”, a notat el sub fotografia din postarea sa, transmite agenția UNIAN, preluată de „Gazeta de Chișinău”.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE