Moldova la JO de la Beijing 2022

494
0

Delegația Moldovei la Jocurile Olimpice de Iarnă (a XXIV-a ediție), ce se desfășoară în perioada 4-20 februarie la Beijing, include cinci sportivi.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Cel mai bun rezultat în capitala Chinei, înregistrat de un component al echipei noastre, deocamdată aparține biatlonistului Pavel Magazeev, care s-a clasat pe locul 26 în cursa individuală de 20 de kilometri, cu doar două ratări la panoul de tragere (din 20 de ținte).

Biatlonista Alina Stremous s-a situat pe locul 37 din 89 în cursa individuală de 15 kilometri, iar la sanie individual feminin, Doina Descalui s-a poziționat pe locul 32 (din 34), cu rezultatul 3.06.294 min. în suma celor trei manșe, ratând astfel finala.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT