Moldova la JO de la Beijing 2022

746
0

Delegația Moldovei la Jocurile Olimpice de Iarnă (a XXIV-a ediție), ce se desfășoară în perioada 4-20 februarie la Beijing, include cinci sportivi.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Cel mai bun rezultat în capitala Chinei, înregistrat de un component al echipei noastre, deocamdată aparține biatlonistului Pavel Magazeev, care s-a clasat pe locul 26 în cursa individuală de 20 de kilometri, cu doar două ratări la panoul de tragere (din 20 de ținte).

Biatlonista Alina Stremous s-a situat pe locul 37 din 89 în cursa individuală de 15 kilometri, iar la sanie individual feminin, Doina Descalui s-a poziționat pe locul 32 (din 34), cu rezultatul 3.06.294 min. în suma celor trei manșe, ratând astfel finala.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE