A demarat programul „Chișinăul citește”

462
0

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” a lansat Programul de lectură „Chișinăul citește”, ediția a XIX-a. La eveniment au participat autorii celor trei lucrări selectate pentru trei categorii de cititori (copii, tineri, adulți), precum și critici literari, actori, bibliotecari. Lansarea Programului de lectură a fost consacrată Zilei Internaționale a Cititului Împreună. Cărțile selectate în programul „Chișinăul citește” sunt: „Toate anotimpurile se prefac în cuvinte” de Vasile Romanciuc, ilustrații de Ivanka Costru, Ed. „Cartier”, 2021; „Fraierul” de Claudia Partole, Ed. „Lumina”, 2021; „Hotel California” de Constantin Cheianu, Ed. „Cartier”, 2021.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Ca și la edițiile precedente, pe parcursul anului, în toate bibliotecile din rețeaua „B.P. Hasdeu” vor fi organizate diverse evenimente publice: întâlniri cu scriitorii, discuții/ dezbateri, prezentări de carte, conferințe etc. Din 2004, Programul „Chișinăul citește” se desfășoară anual, în perioada februarie-noiembrie.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT