A demarat programul „Chișinăul citește”

662
0

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” a lansat Programul de lectură „Chișinăul citește”, ediția a XIX-a. La eveniment au participat autorii celor trei lucrări selectate pentru trei categorii de cititori (copii, tineri, adulți), precum și critici literari, actori, bibliotecari. Lansarea Programului de lectură a fost consacrată Zilei Internaționale a Cititului Împreună. Cărțile selectate în programul „Chișinăul citește” sunt: „Toate anotimpurile se prefac în cuvinte” de Vasile Romanciuc, ilustrații de Ivanka Costru, Ed. „Cartier”, 2021; „Fraierul” de Claudia Partole, Ed. „Lumina”, 2021; „Hotel California” de Constantin Cheianu, Ed. „Cartier”, 2021.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Ca și la edițiile precedente, pe parcursul anului, în toate bibliotecile din rețeaua „B.P. Hasdeu” vor fi organizate diverse evenimente publice: întâlniri cu scriitorii, discuții/ dezbateri, prezentări de carte, conferințe etc. Din 2004, Programul „Chișinăul citește” se desfășoară anual, în perioada februarie-noiembrie.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE