Andrei Mudrea a plecat pe drum de zăpadă

518
0

Ne-am luat rămas bun de la pictorul Andrei Mudrea, cuvintele despre el s-au amestecat cu zăpada, lacrimile înghețate ne-au înțepat obrajii.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Andrei era întotdeauna bucuros de oaspeți, atelierul lui era o oază de liniște, un centru al căutărilor și împlinirilor artistice. A adunat în jurul său o generație de artiști plastici, poeți, muzicieni, oameni de cultură. Opera lui e înrădăcinată în arta națională și definitorie pentru pictura contemporană. Iar felul de a vorbi cu noi, cald, înțelegător, cu umor, privirea lui albastră, entuziasmul uluitor, ne vor lipsi mult. Un om de neînlocuit. Cu plecarea lui, ne destrămăm și noi.

Odihnește-te în pace, Andrei.

Sincere condoleanțe soției Tatiana, fiicei Cătălina, ginerelui, nepoților, prietenilor, rudelor, nouă tuturor.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE