,,Reinventarea vine firesc”

1116
0

Dacă ar fi să facă doar ceea ce îi place, Geta Burlacu ar cânta mereu cu sufletul și ar vorbi cu publicul chiar de pe scenă. Ea este cântăreața căreia nu i-a fost frică să iasă din zona de confort, a pus puncte și a luat-o de la capăt. După ani în care a consolat publicul cu muzica sa, a decis să facă și psihologie pentru că, așa cum a spus ea, îi place să vorbească cu oamenii, iar ei o ascultă.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

,,Reinventarea vine firesc, mă bucur că nu mă pierd în ea. Mă bucur că am capacitatea de a crea, de a răscoli lucrurile și de a caută un răspuns”, a spus Geta Burlacu în cadrul unei emisiuni televizate.

Geta Burlacu este un om care tinde să-și trăiască viața fără să se plictisească, deși a trăit momente în care chiar și muzica o plictisea.

,,Mi-am dat seama că la acest lucru contribuie oamenii, nesinceritatea mea cu mine, oboseala mea. Și desigur momentul de respiro, pauza pe care trebuie să o facă toți. Mă bucur că am învățat acest lucru, m-am învățat să fiu bună cu mine și răbdătoare. Să fiu acceptată de mine și acceptabilă pentru mine și să mă iubesc, căci nu întotdeauna a fost așa”, a declarat interpreta.

Acum câțiva ani, a plecat la Londra și este mulțumită de deciziile pe care le-a făcut, chiar dacă a întâmpinat si unele greutăți departe de casă.

,,Atunci parcă eram dusă de un tsunami, dacă nu făceam acel pas îmi era frică să ratez ceva în viața mea pentru mine și pentru copiii mei”, a spus interpreta.

La scurt timp după difuzarea interviului, artista a făcut o postare pe rețelele de socializare în care a menționat că a avut parte de un interviu viu, cu întrebări incomode, dar bune.

,,Vorbesc mult, da, dar atât de mult îmi place, am despre ce și lumea mă ascultă. Am să le reascult peste ceva timp, să văd cum se schimbă viață mea”, a scris Geta Burlacu.

De-a lungul carierei sale, Geta Burlacu ne-a reprezentat țara la diferite festivaluri și concursuri internaționale cu piese în genurile jazz, pop și folk.


În anul 2008, interpreta a participat la ,,Eurovision”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE