CAMPANIE//„Ajută un cititor să primească Gazeta!”

588
0

„Gazeta de Chișinău” continuă campania „Ajută un cititor să primească Gazeta”! 85 de locuitori ai satelor din raioanele Ștefan-Vodă și Strășeni vor să primească în poartă un ziar bun, în fiecare zi de vineri, începând cu luna septembrie.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Amintim că primii 55 de abonați ai săptămânalului „Gazeta de Chișinău” sunt din satele raionului Soroca. Ei primesc ziarul de la 1 august. Acțiunea a fost posibilă grație generozității proprietarilor restaurantului ARMONIE de la Grătiești, Ecaterina și Mihai Colibă.

Alți 100 de oameni din localitățile raioanelor Anenii Noi și Leova vor primi în poartă, de la 1 septembrie, „Gazeta de Chișinău” în fiecare zi de vineri.

Acțiunea a fost posibilă grație generozității unui OM, care a dorit să-și păstreze anonimatul. El a spus pentru GAZETĂ că este important și primordial ca lumea să fie informată corect și echidistant, ceea ce face săptămânalul „Gazeta de Chișinău”.

Redacția „Gazetei de Chișinău” îndeamnă și pe alți agenți economici să susțină, printr-o acțiune asemănătoare, publicația noastră. Să perfecteze abonamente la „Gazeta de Chișinău” pentru alți noi cititori din satele și comunele raioanelor Strășeni și Ștefan-Vodă.

E bine să se știe că potențialii cititori sunt găsiți prin intermediul unor angajați ai oficiilor poștale din localitățile republicii care cunosc oamenii de la fața locului și știu cine dintre săteni preferă să citească ziare, dar nu-și permite financiar să-și procure un abonament.

Aceștia sunt foști profesori, medici, ingineri, aflați la pensie, dar care au o pensie derizorie, persoane cu necesități speciale, familii tinere cu mulți copii și alte categorii de persoane care au venituri modeste.

Stimați agenți economici, „Gazeta de Chișinău”, un săptămânal independent cu acoperire națională, face apel către Domniile voastre și vă îndeamnă să ne susțineți prin acţiunea „Ajută un cititor să primească GAZETA!”.

Alți doritori de a primi ziarul sunt din localitățile raioanelor Strășeni și Ștefan-Vodă. Ei vor să citească un ziar bun, dar, din motive financiare, nu se pot abona.

Vă rugăm respectuos să vă alăturaţi acestei campanii, prin achitarea unui număr de abonamente la „Gazeta de Chișinău” pentru următoarele patru luni ale anului 2021.

Menționăm că în listă sunt alți 85 de locuitori din raioanele Strășeni și Ștefan-Vodă. Un abonament pentru patru luni (septembrie – decembrie 2021) costă 128 de lei.

Vă informăm că, în cazul unui răspuns afirmativ, drept recompensă, redacţia „Gazetei de Chișinău” va publica gratis, timp de 1 lună, banner-ul companiei Dumneavoastră pe pagina noastră web, www.gazetadechisinau.md , precum și un articol de mulțumire în paginile ziarului „Gazeta de Chișinău”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT