Olga Verbițchi, neînfricată în fața noilor provocări

1326
0

Muzica și actoria sunt două din pasiunile interpretei Olga Verbițchi. Talentul său muzical a făcut-o cunoscută atât în Republica Moldova, cât și în România, iar de curând, Olga a avut posibilitatea să-și etaleze și aptitudinile actoricești. Tânăra cântăreață are un rol important într-o producție autohtonă de film.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

A absolvit un liceu de arte din Chișinău, iar la București Olga studiază actoria și continuă să facă muzică. Interpreta nu ne-a dat prea multe detalii despre producția la care a colaborat, dar ne-a spus că este un film dramatic și că personajul ei e printre eroii principali.

,,Este vorba de un film în care sunt prezenți mari actori ai Republicii Moldova. Un film în care eu am unul din rolurile importante. Filmările au avut loc, în decurs de mai multe zile, la Teatrul Național «Mihai Eminescu» din Chișinău. Sperăm curând să vedem filmul pe micile ecrane. E o producție autohtonă. A fost un spectacol, e o piesă care datează din 2001”, a declarat Olga Verbițchi.

Pe lângă film, din toamnă, admiratorii o vor putea urmări într-un concurs televizat despre modă și stil, ,,Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzat la un post de televiziune din România. Olga este de părere că artiștii trebuie să aibă o imagine coerentă, iar alegerile vestimentare să le reprezinte personalitatea. Tânăra interpretă ne-a comunicat că nu are niciodată așteptări de la nimic, dar cert este că a primit invitația de a concura pentru a-și suplini bagajul de cunoștințe și în domeniul stilistic: ,,Am acceptat provocarea «Bravo, ai stil!» pentru experiență și pentru a-mi umple întreg «pachetul» de artist”.

Deși este implicată în mai multe proiecte, Olga nu uită niciodată de muzică. Cântăreața ne-a mărturisit că urmează să lanseze o nouă piesă. Olga Verbițchi a devenit cunoscută publicului larg după ce a câștigat cel de-al VI-a sezon al concursului muzical ,,X Factor” din România.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE