Imaginea comentată

1191
1

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 23 iulie.

Două «platouri» – 1992 și 2021”, Titus Pociumbanu, Ciuciulea, Glodeni.

Tofilat, măi Tofilat, /Ești un tip needucat”, Liviu Zagrencu, Chișinău:

Ne-au căzut măștile: Pe-agresorul Tofilat/ Cosovan „ni l-a spălat”/ Și porni o hărmălaie/ De-au făcut-o, zău, de oaie,/ Dar, deși s-au împăcat,/ Tare-s buni de îmbarcat/ Pe corabia lui Brant!”, Ion Teleman, Iurceni, Nisporeni.

În luptă se vede omul, iar în bătaie dispare domnul…”, Vladimir Untilă, Chișinău.

La TV când doi se bat,/ Râd țăranii de la sat,/ Și se plâng toți orășenii/ Cum că au, de-un timp, vedenii; Gluma-i glumă, dar, se știe,/ Când n-ai minte, ai prostie!…”, Constantin Căruntu, Criuleni.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE

1 COMENTARIU