CAMPANIE//„Ajută un cititor să primească Gazeta!”

812
0

Alți 100 de oameni din localitățile raioanelor Anenii Noi și Leova vor primi în poartă, de la 1 septembrie, „Gazeta de Chișinău” în fiecare zi de vineri.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Acțiunea a fost posibilă grație generozității unui OM, care vrea să-și păstreze anonimatul. El a spus pentru GAZETĂ că este important și primordial ca lumea să fie informată corect și echidistant, ceea ce face săptămânalul „Gazeta de Chișinău”.

Amintim că primii 55 de abonați ai săptămânalului „Gazeta de Chișinău” din satele Căinarii Vechi, Ocolina, Vădeni, Rublenița, Cosăuți, Șolcani, Pârlița, Parcani, Vărăncău, Cremenciug și Dubna din raionul Soroca primesc ziarul de la 1 august. Acțiunea a fost posibilă grație generozității proprietarilor restaurantului ARMONIE de la Grătiești, Ecaterina și Mihai Colibă.

Redacția „Gazetei de Chișinău” îi mulțumește acestui CITITOR fidel al ziarului pentru sprijinul acordat și îi îndeamnă și pe alți agenți economici să susțină, printr-o acțiune asemănătoare, publicația noastră. Să perfecteze abonamente la „Gazeta de Chișinău” pentru alți noi cititori din satele și comunele raioanelor Strășeni și Ștefan-Vodă.

E bine să se știe că potențialii cititori sunt găsiți prin intermediul unor angajați ai oficiilor poștale din localitățile republicii care cunosc oamenii de la fața locului și știu cine dintre săteni preferă să citească ziare, dar nu-și permite financiar să-și procure un abonament.

Aceștia sunt foști profesori, medici, ingineri, aflați la pensie, dar care au o pensie derizorie, persoane cu necesități speciale, familii tinere cu mulți copii și alte categorii de persoane care au venituri modeste.

Stimați agenți economici, „Gazeta de Chișinău”, un săptămânal independent cu acoperire națională, face apel către Domniile voastre și vă îndeamnă să ne susțineți prin acţiunea „Ajută un cititor să primească GAZETA!”.

Alți doritori de a primi ziarul sunt din localitățile raioanelor Strășeni și Ștefan-Vodă. Ei vor să citească un ziar bun, dar, din motive financiare, nu se pot abona.

Vă rugăm respectuos să vă alăturaţi acestei campanii, prin achitarea unui număr de abonamente la „Gazeta de Chișinău” pentru următoarele patru luni ale anului 2021.

Menționăm că în listă sunt alți 105 locuitori din raioanele Strășeni și Ștefan-Vodă. Un abonament pentru patru luni (septembrie – decembrie 2021) costă 128 de lei.

Vă informăm că, în cazul unui răspuns afirmativ, drept recompensă, redacţia „Gazetei de Chișinău” va publica gratis, timp de 1 lună, banner-ul companiei Dumneavoastră pe pagina noastră web, www.gazetadechisinau.md , precum și un articol de mulțumire în paginile ziarului „Gazeta de Chișinău”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE