Cum a scăpat Marinela de dependența de sex

1820
1

Cu mai mulţi ani în urmă, când am cunoscut-o pe Marinela S., am trăit nişte sentimente ciudate. Haioasă, nepăsătoare, leneşă în mişcări, era femeia care, la 26 de ani, trecuse prin ciur şi prin dârmon. Avea doi copii de la bărbaţi diferiţi şi putea să-ţi vorbească fără pudoare despre gândurile, dorinţele şi slăbiciunile ei sexuale.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Prima experienţă sexuală

Marinela se trage dintr-un sătuc uitat de lume din nordul republicii. A plecat de acasă la nici 16 ani împliniţi. S-a dus pentru că în casa părintească se simţea ca o străină. Cea de-a doua mamă nu a mai putut-o lipi de inimă, deşi o creştea de la cinci anişori.

Era îngrozitor de timidă când se pomeni singură la Bălţi. Însă a avut mai mult noroc decât alte fete, deoarece a fost angajată imediat la o fabrică de confecţii. La început, a stat câteva săptămâni în gazdă la o mătuşă, apoi a locuit cu două colege de lucru în diferite apartamente. Cu acestea discuta tot felul de chestii despre băieţi şi misterul lor masculin. Până la urmă, „ajutată” de colege, a trăit prima experienţă sexuală.

Era o zi de sâmbătă şi, peste două zile, Marinela urma să împlinească 17 ani. Au hotărât să serbeze evenimentul mai devreme, considerând că în timpul săptămânii sărbătoarea va pierde din farmec. Mă rog, după o zi de muncă, nu mai ai chef de sărbătoare. Zis şi făcut.

Sâmbătă seara, în jurul mesei s-au adunat câteva colege de secţie, prietenii celor două colege care stăteau cu ea în gazdă şi cheful a început. S-a băut mult şi s-a mâncat puţin. Pe la ora 24.00, oaspeţii au plecat acasă, iar celelalte două s-au retras cu prietenii lor prin diferite unghere. Marinela a strâns masa şi s-a dus să se culce. Somnul însă nu o prindea. Curiozitatea nu-i dădea pace, hormonii fremătau în ea cu atâta intensitate încât o luau ameţelile.

Şi cum stătea aşa pierdută în emoții, una dintre prietene a venit la patul ei şi i-a zis: „Vrei să încerci? Ricu e gata să te facă femeie. Îi dau voie, nu mă supăr pe el. Oricum, mai devreme ori mai târziu, trebuie să faci şi tu chestia asta”. Marinela a acceptat. Dar nici vorbă de ceea ce aştepta. Nu a simţit nimic în afară de durere şi o senzaţie neplăcută.

Aceasta însă nu i-a suprimat dorul de o nouă relaţie. Din acea noapte, Ricu a început să o placă astfel încât vechea relaţie a acestuia s-a ruinat în favoarea celei cu Marinela. După o săptămână, Marinela a fost nevoită să îşi schimbe gazda, iar viaţa ei a început să prindă alt contur.

Sexul ca meserie

Uitasem să vă spun că Marinela nu era ruptă din soare şi nici inteligenţă nu prea avea. În schimb, avea un temperament vulcanic şi, prin felul ei de a cocheta, provoca scurtcircuite în sufletele multor bărbaţi. Devenise obsedată de sex. Dacă la început făcea sex din pasiune, după ce a cunoscut mai mulţi bărbaţi, şi-a zis că dragostea este ca o rouă care trece repede şi de ce nu ar face sex pe bani, cum fac astăzi atâtea femei? Gândul acesta i-a venit după ce i s-au născut cei doi copii şi nu avea nicio susţinere de nicăieri.

A ajuns la zilele când putea să întreţină raporturi cu trei şi mai mulţi bărbaţi fără ca aceştia să ştie unul de celălalt. Juca foarte iscusit. Se dădea în spectacol cu fiece bărbat care venea să îi cerşească dragostea contra plată. Ţipa, gemea, săruta cu foc, încât acesta se credea unicul ei iubit. De la fiecare raport sexual avea profit. Însă câştigul cel mare venea din alt şiretlic.

Vulpişoara de Marinela, după o lună de relaţii cu mai mulţi bărbaţi, îi spunea fiecăruia dintre aceştia că a rămas însărcinată. Pentru a scăpa de sarcină, bineînţeles că era nevoie de bani. Şi bărbaţii, dezmierdaţi şi alintaţi de Marinela, nu aveau încotro – rupeau din bugetele familiilor lor şi achitau taxa cu gândul la beţia senzaţiilor ce urmau să le mai trăiască.

Ulciorul însă nu merge de multe ori la apă. Unul i-a descoperit înşelăciunea. Femeia sexi le-a spus tuturor că poartă sarcină (purta cu adevărat). Cristi, un bărbat de care ea chiar se îndrăgostise şi cu care se întâlnea de o lună, s-a oferit să o ajute. A dus-o la un medic pe care îl cunoştea. Când acesta i-a spus că termenul de graviditate e de aproape trei luni, Cristi a înţeles că a fost tras pe sfoară. Nu i-a zis nimic. A plecat pentru a nu se mai întoarce.

Însă jocul Marinelei a continuat până în momentul închiderii întreprinderii. Atunci parcă s-a trezit dintr-un coşmar. Cu doi copii de cinci şi şase ani pe care îi iubea foarte mult, nu avea nici cea mai vagă idee despre ce urma să facă. Plictisită de atâta sex comercial, a hotărât să plece peste hotare. Şi-a zis: „Gata cu vânzarea trupului! Mă duc să muncesc ca menajeră sau ca bonă”…

Marinela avea mai multe foste colege de lucru plecate să-și câștige bucata de pâine în Italia, Franța, Portugalia. Nu știa încotro s-o apuce. A rugat-o pe o prietenă să scrie pe trei bilețele numele celor trei țări. Lăsând să decidă întâmplarea, a tras la sorți. I-a căzut bilețelul cu Spania. A luat legătura cu o fostă colegă, Rita, și a plecat în Spania, lăsându-şi copiii în grija unei bune prietene.

Colega a adăpostit-o timp de o lună, ajutând-o să însușească foarte sumar limba. După aceasta, eroina noastră n-a căutat mult timp un loc de muncă, a fost angajată cu succes la o cunoștință de-a proprietarei la care muncea Rita. La început, îi era greu să stea toată ziua în casă, să șteargă praful, să spele şi să calce haine, să dea cu aspiratorul.

Ziua trecea cum trecea, iar noaptea nu putea să doarmă. Poftele nepotolite nu-i dădeau pace, gândurile îi erau la bărbați. Dorințe fierbinți, chiar mai fierbinți decât le avusese acasă. Își dorea parcă și mai mult sex. Și această stare se prelungea de la o noapte la alta. I s-a destăinuit Ritei. Prietena i-a dat o carte de rugăciuni și a sfătuit-o să citească înainte de culcare, asigurând-o că va scăpa de obsesie.

Până atunci, Marinela nu citise nici o carte sfântă. La început rugăciunea nu se lipea de mintea și sufletul ei. „La naiba! Nu mă mai ajută!”, i-a spus nemulțumită Ritei. „Dar tu roagă-te! Roagă-te neîncetat cu cuvintele tale! Roagă-te seară de seară și în puterea nopții și o să vezi că nu o să fie în zadar. Vorba ceea, omul, cât trăiește, învață. Învață-te să treci prin suflet rugăciunea!”, a îndemnat-o prietena.

Greu se trezeau în inima nimfomanei sentimentele evlavioase. A mers la un preot. Urmând sfaturile lui, încet-încet, prin rugăciune, a început să se elibereze de povara ce o apăsa. După câteva luni, s-a obişnuit cu noul ei mod de a-şi petrece timpul liber. Era fericită că are un salariu care ar fi costat-o multe partide de sex fără pasiune. Nopțile au început să vină cu somn odihnitor.

Viața Marinelei s-a legat strâns de Spania

M-am întâlnit cu Marinela peste șapte ani după plecarea ei în Spania. Arăta mult mai bine, era mult mai frumoasă decât atunci când o cunoscusem. Părul ei blond-gri, aranjat elegant, îi dădea mai multă feminitate. Mai senină şi mai luminoasă mi s-a părut şi faţa ei. Am întrebat-o care e secretul. Mi-a răspuns că, de când a plecat de acasă, nu mai face sex. S-a tratat prin rugăciune.

Apoi cu un ton apăsat: „Eu am depăşit norma de sex în tinereţile mele timpurii. Am făcut exces. Sexul devenise pentru mine ca un drog. Dacă n-ai ştiut, să ştii că sexul te îmbătrâneşte, îţi consumă energia, iar ridurile sunt provocate tot de prea mult sex. Adică, în toate este o măsură. Mi-a spus-o un spaniol foarte credincios care a avut de pătimit din această cauză şi care a reuşit să depăşească dependenţa de sex prin rugăciune…”

Am vorbit despre multe lucruri atunci. Mi-a mai spus că şi-a luat şi copiii în Spania, că au lăsat-o fără cuvinte când au rugat-o să le spună cine e tatăl lor. Le-a răspuns că l-o fi luat niște extratereștri. Căci cum a ieșit într-o noapte din casă, nu s-a mai întors. Adevărul e că nu ştie nici ea exact care din bărbații cu care a întreținut raporturi sexuale e tatăl fiecăruia dintre copii.

Tot atunci, Marinela mi-a mai dezvăluit un lucru de-a dreptul şocant, A încercat să-mi explice de ce copiii ei nu au avut probleme de sănătate de cum s-au născut. O afirmație de-a dreptul incredibilă pe care femeia o consideră adevărată. Ea crede că fiii ei sunt o combinaţie de spermă de la mai mulţi bărbaţi şi de aceea sunt mai tari şi mai rezistenţi la boli. Spune că a citit despre aceasta într-o revistă din Spania. Să fie oare adevărat?!

Astăzi copiii Marinelei sunt mari și și-au găsit un rost în Spania, au un loc sigur de muncă. Au absolvit același colegiu și muncesc amândoi la o fabrică de mobilă dintr-un orășel de provincie. Marinela continuă să lucreze ca menajeră, iar în zilele de odihnă e bonă. Este o ocupaţie care îi face plăcere. În curând va împlini 50 de ani. Despre un suflet-pereche, nici vorbă. A decis să trăiască singură, fără bărbat. Își vede de viață în liniște, fără s-o grăbească cineva.

Duminicile nu lipsește de la biserică, unde își întărește rugăciunea, își educă duhul rugăciunii, care a ajutat-o să se trateze de dependența de sex. Se bucură de copii. Și-a făcut prieteni printre oamenii din partea locului, care o tratează cu căldură și bunăvoință. Chiar dacă nu e nicăieri ca acasă, nu are de gând să se întoarcă în R. Moldova. Zice că îi place simplitatea și atitudinea oamenilor de acolo, că fiii ei au legat prietenii frumoase cu semeni de-ai lor spanioli și nu-și închipuie dacă în Moldova ar putea fi la fel.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE

1 COMENTARIU

  1. Felicitări autoarei pentru abordarea unei teme atât de delicate. Nu înzadar Lev Tolstoi spunea, că fiecaree familie e fericită și neferită în felul ei. Am citat din memorie. Sper că experiența protagonistei va salva multe suflete de la ispitele sexuale Pentru această lucrare/studiu psihologic autoarea merită un premiu din partea organizatiilor jurnalistice