Invitație la film: „Seri de CRONOGRAF 2021” prezintă la Chișinău documentare în premieră absolută

276
0

Festivalul internațional de film documentar „CRONOGRAF” de la Chișinău, care împlinește 20 de ani de la prima sa ediție, îi invită cu această ocazie pe amatorii de producții cinematografice la o proiecție de filme realizate de regizori originari din R.Moldova, lansate în premieră absolută. „Seri de CRONOGRAF 2012” se va desfășura în perioada 14-17 iulie.

Programul festivalului conține, de asemenea, și alte filme autohtone, însoțite de discuții cu autorii, într-un cadru plăcut, cu care organizatorii i-au obișnuit deja pe cunoscătorii de film documentar.

Filmele vor fi proiectate la:

  • Cinematograful PATRIA „Emil Loteanu”;
  • Parcul „Valea Morilor”;
  • Strada pietonală „Eugen Doga”;
  • Parcul „La Izvor”.

„Seri de CRONOGRAF 2021” este organizat de OWH Studio, în parteneriat cu Primăria municipiului Chișinău, cu suportul Centrului Național al Cinematografiei din R.Moldova.

CRONOGRAF este la ora actuală singurul festival internațional de film documentar din R.Moldova. Acesta este organizat anual la Chişinău, începând cu 2001. CRONOGRAF este îndrăgit de cineaști mai cu seamă pentru atmosfera lui ospitalieră și degajată, care le permite oamenilor să se apropie și să se cunoască, în perspectiva unor colaborări sau proiecte comune. Iar cinefilii au ocazia de a se delecta cu un program consistent de filme bune, descoperind noi formule cinematografice și istorii senzaționale de viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here