(VIDEO) Olecuțică „vânătorul” Igor Dodon împușcă mistreți încuiați fără scăpare într-un țarc

1994
1

Ex-președintele Igor Dodon, lider al PSRM, apare într-o înregistrare video realizată la o partidă de vânătoare, unde omoară fără milă, de la mică distanță, niște mistreți încuiați într-un țarc, de unde nu au nicio posibilitate să fugă. Dotat cu o armă modernă, cu lunetă, fostul șef al statului trage în animalele neajutorate, schimbând în același timp replici cu alte persoane aflate la fața locului.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Înregistrarea a apărut pe rețelele de socializare după ce Renato Usatîi, liderul blocului electoral care-i poartă numele, a declarat în ajun că Dodon a participat la această „vânătoare” în timp ce era în funcția de președinte al R.Moldova.

Cel mai probabil, asta s-ar fi întâmplat în 2019, la reședința de la Condrița.

Amintim că, puțin timp în urmă, pe rețelele de socializare a fost distribuită o poză de la o altă vânătoare, în care Dodon se laudă cu un alt „trofeu” – un zimbru, simbol al Moldovei, pe care nu se știe însă unde l-ar fi împușcat, în R.Moldova sau în Belarus.

PSRM a venit atunci cu o reacție, declarând că poza ar fi un fake, montat în Photoshop.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT

1 COMENTARIU