Imaginea comentată

240
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 18 iunie.

Mai bine urli acum decât să turbezi când vezi rezultatele votării, fă-ți partidul tău și vei urla cu toți ciracii de la tribună!”, Titus Pociumbanu, Ciuciulea, Glodeni.

Când văd că hoții și bandiții nu se mai dau jos din fotolii, îmi vine să urlu; Îmi vine să urlu când îmi arată osul din oglindă”, Petru Simon, Cașcalia, Căușeni.

Când hămăie proștii cei mari la mine, îmi vine să urlu!”, Silviu, Chișinău.

Nu vă vine a crede? Da, vreau să urlu, dar îmi iese doar un schelălăit jalnic precum al unui partid fără șanse în alegeri!”, Vladimir, Chișinău.

Îmi vine să urlu când văd atâta prostie și neînțelegere în organizarea alegerilor. Mă tem că o să urle și oamenii, după alegeri”, Angela, Chișinău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here