Imaginea comentată

725
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 18 iunie.

Mai bine urli acum decât să turbezi când vezi rezultatele votării, fă-ți partidul tău și vei urla cu toți ciracii de la tribună!”, Titus Pociumbanu, Ciuciulea, Glodeni.

Când văd că hoții și bandiții nu se mai dau jos din fotolii, îmi vine să urlu; Îmi vine să urlu când îmi arată osul din oglindă”, Petru Simon, Cașcalia, Căușeni.

Când hămăie proștii cei mari la mine, îmi vine să urlu!”, Silviu, Chișinău.

Nu vă vine a crede? Da, vreau să urlu, dar îmi iese doar un schelălăit jalnic precum al unui partid fără șanse în alegeri!”, Vladimir, Chișinău.

Îmi vine să urlu când văd atâta prostie și neînțelegere în organizarea alegerilor. Mă tem că o să urle și oamenii, după alegeri”, Angela, Chișinău.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE