Imaginea comentată

515
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 18 iunie.

Mai bine urli acum decât să turbezi când vezi rezultatele votării, fă-ți partidul tău și vei urla cu toți ciracii de la tribună!”, Titus Pociumbanu, Ciuciulea, Glodeni.

Când văd că hoții și bandiții nu se mai dau jos din fotolii, îmi vine să urlu; Îmi vine să urlu când îmi arată osul din oglindă”, Petru Simon, Cașcalia, Căușeni.

Când hămăie proștii cei mari la mine, îmi vine să urlu!”, Silviu, Chișinău.

Nu vă vine a crede? Da, vreau să urlu, dar îmi iese doar un schelălăit jalnic precum al unui partid fără șanse în alegeri!”, Vladimir, Chișinău.

Îmi vine să urlu când văd atâta prostie și neînțelegere în organizarea alegerilor. Mă tem că o să urle și oamenii, după alegeri”, Angela, Chișinău.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT