Voci unite pentru ,,Rugăciune”

1014
0

Soprana Valentina Nafornița, alături de corul ,,Bravissimo” din România, a lansat recent un videoclip la piesa ,,The Prayer” (Rugăciunea). Cover-ul a adunat numeroase aprecieri din partea admiratorilor de pe ambele maluri ale Prutului. Potrivit presei din România, videoclipul a fost filmat într-o catedrală din București.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Pe parcursul anilor, mai mulți cântăreți au interpretat piesa ,,The Prayer”, însă Celine Dion și Andrea Bocelli sunt cei care i-au dat glas primii, în anul 1998. Iar acum, vocea Valentinei s-a împletit armonios cu vocile copiilor din corul ,,Bravissimo”, dirijor – Elena Radu, astfel încât celebrul cântec a primit o nouă haină, cel puțin asta spun zecile de comentarii făcute de către internauți.

,,Foarte frumos. Vocile copiilor vă completează perfect”, a scris un admirator. ,,Absolut divin! Am ascultat până la capăt cu pielea de găină”, se menționează într-un alt comentariu.

În ziua când a fost lansat videoclipul, corul ,,Bravissimo” a distribuit un mesaj pe rețelele de socializare: ,,Sufletele frumoase se adună laolaltă, iar prietenia sinceră este cea care învinge întotdeauna! Ne-am dorit atât de mult să aducem un strop de frumos și pace în inimile voastre, iar rezultatul este magic. Vocea de aur a sopranei Valentina Nafornița, presărată cu diamante de îngeri ale copiilor din corul ,,Bravissimo”, prelucrate într-o armonie perfectă de către domnișoara dirijor, Elena Radu, aduc la suprafață cele mai lăuntrice și profunde stări sufletești.”

Valentina Nafornița a urcat pe cele mai renumite scene de teatru de operă din lume. De curând, ea și-a anunțat admiratorii că va cânta la Teatrul de Operă al Palatului Versailles. ,,Sunt foarte încântată să anunț debutul meu la Opera Regală de la Versailles, interpretând Contessa din „Nunta lui Figaro”. Ce loc fantastic și special pentru a interpreta Contessa, nu? Aștept cu nerăbdare să mă întorc în Franța, în noiembrie, și să am această experiență regală”, a menționat soprana.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE