Un ziar bun se menține datorită cititorilor săi

787
0

Deși publicația „Gazeta de Chișinău” a apărut pe data de 31 ianuarie 2020 și am anunțat despre apariția lui pe piața mediatică pe rețelele de socializare, pe pagina web a publicației și prin intermediul unicului distribuitor de ediții periodice, Î.S. „Poșta Moldovei”, care dispune de un serviciu plătit numit „Ziarul săptămânii”, „Gazeta de Chișinău” încă nu este cunoscută de lumea de la noi. Oamenii însă doresc să citească un ziar bun și să se informeze dintr-o sursă credibilă.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Ne convingem că suntem puțin cunoscuți după ce discutăm cu locuitorii din satele în care mergem pentru a promova săptămânalul și din apelurile telefonice întâmplătoare primite la redacție, când potențialii noștri cititori susțin că abia atunci află de existența „Gazetei de Chișinău”.

Miercuri, 23 iunie 2021, de dimineață, la redacție a sunat Natalia Pintiuc (73 de ani) din satul Lunga, raionul Florești. Femeia a lucrat în calitate de bibliotecară 43 de ani, timp în care a citit presa care apărea în spațiul mediatic din Republica Moldova.

Aveam pe timpuri ce citi. Eram informată. Vedeam ce scriu în ziare. Chiar am plâns când s-au închis mai multe ziare care se editau în limba română la Chișinău, așa cum a fost „Timpul”, „Jurnal de Chișinău”, ne-a mărturisit ea.

Natalia Pintiuc ne-a anunțat că abia acum a aflat de existența săptămânalului „Gazeta de Chișinău”. „Merg la poștă, mă abonez chiar azi! Sunt bucuroasă că voi ține în mâini un ziar bun”, ne-a mai spus aceasta, după ce a citit o ediție.

Aveți autori buni de texte și pagini diverse, interesante. Vă mulțumim că sunteți!”, a ținut să accentueze locuitoarea din Lunga, Florești.

Stimați prieteni, abonați-vă la „Gazeta de Chișinău”, astfel veți contribui la menținerea în spațiul nostru mediatic a unui ziar bun, generalist, care informează corect.

Vă anunțăm că în perioada 14-25 iunie 2021, abonații la „Gazeta de Chișinău” beneficiază de o reducere de 10%.

Stimați prieteni, vă îndemnăm să ne susțineți, perfectând un abonament la orice oficiu poștal sau online – pe gazetadechisinau.md – pentru părinții, bunicii, unchii, mătușile, frații, surorile, copiii rămași acasă.

Pentru conaționalii noștri aflați peste hotare avem o ofertă specială. Dacă reușiți să perfectați un abonament pentru cei dragi de acasă, atunci primiți gratuit prin poșta electronică ziarul în format print, la prima oră, în fiecare zi de vineri.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE