Ofertă specială pentru poștași!

795
0

Publicația „GAZETA de Chișinău” îndeamnă poștașii să aboneze locuitorii satelor și orașelor la ziarul nostru pentru a doua jumătate a anului 2021.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Abonarea pentru perioada respectivă a anului este valabilă până la 25 iunie 2021.

Poștașii care vor perfecta mai multe abonamente vor avea de câștigat substanțial, pentru fiecare abonament perfectat primind câte 10% din cost.

Astfel, stimați poștași, cu cât mai multe abonamente veți face, cu atât mai mare va fi suma primită pe card!

Sumele respective vor fi transferate de către Instituția Privată Publicația Periodică „GAZETA de Chișinău” fiecărui lucrător poștal în parte până la 28 iulie 2021, cu condiția trimiterii pozelor la copiile cotoarelor de pe abonamentele perfectate și a confirmării eliberate (semnate) de către șeful oficiului, la numărul de telefon al redacției – 069307730 (Viber, WhatsApp) sau pe adresa de email: gazetadechisinau@gmail.com.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE