Ofertă specială pentru poștași!

537
0

Publicația „GAZETA de Chișinău” îndeamnă poștașii să aboneze locuitorii satelor și orașelor la ziarul nostru pentru a doua jumătate a anului 2021.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Abonarea pentru perioada respectivă a anului este valabilă până la 25 iunie 2021.

Poștașii care vor perfecta mai multe abonamente vor avea de câștigat substanțial, pentru fiecare abonament perfectat primind câte 10% din cost.

Astfel, stimați poștași, cu cât mai multe abonamente veți face, cu atât mai mare va fi suma primită pe card!

Sumele respective vor fi transferate de către Instituția Privată Publicația Periodică „GAZETA de Chișinău” fiecărui lucrător poștal în parte până la 28 iulie 2021, cu condiția trimiterii pozelor la copiile cotoarelor de pe abonamentele perfectate și a confirmării eliberate (semnate) de către șeful oficiului, la numărul de telefon al redacției – 069307730 (Viber, WhatsApp) sau pe adresa de email: gazetadechisinau@gmail.com.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT