Imaginea comentată

613
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 11 iunie.

Dacă lichidăm secțiile de votare de peste hotare și le înmulțim pe cele din Transnistria, stăm în Parlament până la sfârșitul secolului”, Silviu, Glodeni.

Neomarxiștii noștri dragi… Ciumă roșie în secolul 21, mai periculoasă decât covidul”, Vladimir, Chișinău.

A fost Lebed și nu mai este. Acum e Lebedinschi și este secretar la CEC. Cu multe cecuri pentru serviciile aduse. Nici Bolea nu-i mai sărac. S-a specializat în denunțuri și e cerberul de nădejde al lui Dodon”, Constantin C., Criuleni.

Bolea: «Amânați concursul de la Curtea Constituțională, unde aș vrea să lucrez pentru partid, până trec alegerile și reușim să vă dăm o țeapă de care nici n-ați visat», Angela, Chișinău.

Lucrul vostru e bunișor și e greu,/ E bănișor și e „greluț”;

„ – Dacă vine diaspora la ușă?/ – Le spun că nu-s acasă.”, Titus Pociumbanu, Ciuciulea, Glodeni.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT