Cătălin Josan „repornește motoarele”

1064
0

Dacă unii se odihnesc vara, alții muncesc de zor, în special artiștii. Interpretul Cătălin Josan lucrează la mai multe producții, pentru a-și bucura admiratorii cu melodii de calitate. Mai mult, cântărețul spune că va face și colaborări cu colegi de breaslă din afară.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Cătălin ne-a spus că își dorește să „repornească turațiile motorului” și să scoată mai multe piese. Pandemia, pe lângă alte aspecte, a fost un eficient respiro. Interpretul a reușit să-și reorganizeze agenda, dar și să culeagă texte și note muzicale.

Am adunat destul de mult material. Pregătesc o piesă în viitorul apropiat, mai am și altele în plan. Colaborările vor fi atât acasă, cât și cu colegi din România sau din afară. Îmi doresc să repornesc turațiile motorului, pentru că a durat ceva timp de la ultima lansare, de aceea abia aștept să vă arăt ce am pregătit și sper să placă tuturor materialul”, a declarat, pentru GAZETA de Chișinău, Cătălin Josan.

Până la lansarea pieselor, publicul se poate bucura de vocea inconfundabilă a interpretului în cadrul unor evenimente artistice. În acest context, Cătălin Josan, alături de Moldovan National Youth Orchestra, va prezenta un concert în aer liber, la finele lunii iunie.

Ca de obicei, încercăm să combinăm muzica pop cu cea clasică, mai ales că acum este o perioadă mai lejeră din punct de vedere al situației epidemiologice. Va fi la Muzeul Național de Istorie, în aer liber, așa că lumea poate va putea să se simtă un pic mai relaxată, deși vor fi păstrate toate măsurile impuse de autorități și de situația epidemiologică. Vom cânta lucrări mai noi, mai vechi, piese care ne-au plăcut nouă și am zis să le reinterpretăm”, ne-a comunicat artistul.

Cătălin speră să reușească să lanseze melodiile vara, dar nu exclude faptul că va păstra ceva și pentru toamnă. Cel mai recent cântec lansat de interpret este „S-a dus amorul”, pe versurile lui Mihai Eminescu.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT