În perioada 14-25 iunie 2021, abonații la „Gazeta de Chișinău” beneficiază de o reducere de 10%

1230
0

Stimați prieteni, vă îndemnăm să ne susțineți. Abonați-vă la GAZETA de Chișinău pentru a doua jumătate a anului 2021, în format electronic sau print, până pe 25 iunie 2021!

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În perioada 14-25 iunie 2021, abonații vor beneficia de o reducere de 10%. Puteți să perfectați un abonament la orice oficiu poștal sau online – pe www.gazetadechisinau.md – pentru părinții, bunicii, unchii, mătușile, frații, surorile, copiii rămași acasă.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE

1 COMENTARIU