Imaginea comentată

1124
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 28 mai.

Colaj. Facebook

Fiindcă ești bălaie și bănoasă, sunt gata să te iau mireasă”; „Hai cu mine-n țara mea c-aici Maia, cu timpul, te va aresta”, Liviu Zagrencu, Chișinău.

Stan Pățitul/ Șordan a încercat consoartei să-i scoată coasta cea de drac. S-a întâmplat însă invers, ea l-a-ncălecat”, Vasile Vârlan, satul Coteala, r-l Briceni.

La plajă, la mare, fetițele sunt goale…”, Silviu Cărăuș, Chișinău.

El bronzat, ea – nebronzată,/ S-au văzut la mare-odată./ Și, cât au mai stat la soare, /Ea a mers pe el călare”, Titus Pociumbanu, Glodeni.

Munca la negru: Și-a găsit și ea, în fine,/ Lucru după cum a vrut/ Și muncește foarte bine;/ Negrul e satisfăcut…”, Ioan Toderașcu, Vaslui.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE