Imaginea comentată

242
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 28 mai.

Colaj. Facebook

Fiindcă ești bălaie și bănoasă, sunt gata să te iau mireasă”; „Hai cu mine-n țara mea c-aici Maia, cu timpul, te va aresta”, Liviu Zagrencu, Chișinău.

Stan Pățitul/ Șordan a încercat consoartei să-i scoată coasta cea de drac. S-a întâmplat însă invers, ea l-a-ncălecat”, Vasile Vârlan, satul Coteala, r-l Briceni.

La plajă, la mare, fetițele sunt goale…”, Silviu Cărăuș, Chișinău.

El bronzat, ea – nebronzată,/ S-au văzut la mare-odată./ Și, cât au mai stat la soare, /Ea a mers pe el călare”, Titus Pociumbanu, Glodeni.

Munca la negru: Și-a găsit și ea, în fine,/ Lucru după cum a vrut/ Și muncește foarte bine;/ Negrul e satisfăcut…”, Ioan Toderașcu, Vaslui.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here