Imaginea comentată

858
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 28 mai.

Colaj. Facebook

Fiindcă ești bălaie și bănoasă, sunt gata să te iau mireasă”; „Hai cu mine-n țara mea c-aici Maia, cu timpul, te va aresta”, Liviu Zagrencu, Chișinău.

Stan Pățitul/ Șordan a încercat consoartei să-i scoată coasta cea de drac. S-a întâmplat însă invers, ea l-a-ncălecat”, Vasile Vârlan, satul Coteala, r-l Briceni.

La plajă, la mare, fetițele sunt goale…”, Silviu Cărăuș, Chișinău.

El bronzat, ea – nebronzată,/ S-au văzut la mare-odată./ Și, cât au mai stat la soare, /Ea a mers pe el călare”, Titus Pociumbanu, Glodeni.

Munca la negru: Și-a găsit și ea, în fine,/ Lucru după cum a vrut/ Și muncește foarte bine;/ Negrul e satisfăcut…”, Ioan Toderașcu, Vaslui.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT