Imaginea comentată

769
0
Colaj. Facebook

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC. Învingător în luna aprilie este Vasile Racu-Vârlan din s. Coteala, Briceni, care va primi un abonament pentru trei luni la GAZETA de Chișinău.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 21 mai.

«Înțelepții» neamului muncind pentru viitorul poporului tot mai fericit și mai fericit”, Constantin, Onițcani, Criuleni.

Vasalii lui Putin tot pe lângă putină…”, Tudor, Râșcani.

Doi amici ex-președinți,/ Socialiști strategi pentru 30 de arginți/ În scrutinul precedent, trădători erau numiți frecvent. În scrutinul ce se-așteaptă/ Ambii stau pe aceeași treaptă”, Vasile Vârlan din Coteala, Briceni.

Două râsuri și bajiocuri au format bloc și-alianță, ca să ne mai fure”; „Ne unim doar ca să scăpăm de pușcărie”, Liviu Zagrenco, Chișinău

S-au înhăitat din nou… până trec podul. Numai că-s draci roșii amândoi”, Sergiu, Chișinău.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT