Imaginea comentată

168
0
Colaj. Facebook

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC. Învingător în luna aprilie este Vasile Racu-Vârlan din s. Coteala, Briceni, care va primi un abonament pentru trei luni la GAZETA de Chișinău.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 21 mai.

«Înțelepții» neamului muncind pentru viitorul poporului tot mai fericit și mai fericit”, Constantin, Onițcani, Criuleni.

Vasalii lui Putin tot pe lângă putină…”, Tudor, Râșcani.

Doi amici ex-președinți,/ Socialiști strategi pentru 30 de arginți/ În scrutinul precedent, trădători erau numiți frecvent. În scrutinul ce se-așteaptă/ Ambii stau pe aceeași treaptă”, Vasile Vârlan din Coteala, Briceni.

Două râsuri și bajiocuri au format bloc și-alianță, ca să ne mai fure”; „Ne unim doar ca să scăpăm de pușcărie”, Liviu Zagrenco, Chișinău

S-au înhăitat din nou… până trec podul. Numai că-s draci roșii amândoi”, Sergiu, Chișinău.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here