Cioronin și Ciorănicul, din prezent până-n origini

1914
0
Imagine simbol

VIP Ciorănicul”, revistă a dobitoacelor de pripas, care de 16 ani gâdilă vanitățile și linge nula ilitelor basaraboaite, l-a desemnat recent pe dinozaurul Vladimir Cioronin Omul Secolului-Nu-Se-Știe-Care.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Nouă asta ni se pare puțin. Acum 66 de milioane de ani, pe Terra fojgăiau dinozauri târâtori și dinozauri zburători. Au supraviețuit, după cum se vede, doar reptilele aripate. Cioronin e una din ele. Cufainicul merită întru totul titlul de Om al Erelor Triasică, Jurasică, Cretacică, Komuneacică etc. De la origini până în prezent și din prezent până în origini.

I.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT