Cioronin și Ciorănicul, din prezent până-n origini

2294
0
Imagine simbol

VIP Ciorănicul”, revistă a dobitoacelor de pripas, care de 16 ani gâdilă vanitățile și linge nula ilitelor basaraboaite, l-a desemnat recent pe dinozaurul Vladimir Cioronin Omul Secolului-Nu-Se-Știe-Care.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Nouă asta ni se pare puțin. Acum 66 de milioane de ani, pe Terra fojgăiau dinozauri târâtori și dinozauri zburători. Au supraviețuit, după cum se vede, doar reptilele aripate. Cioronin e una din ele. Cufainicul merită întru totul titlul de Om al Erelor Triasică, Jurasică, Cretacică, Komuneacică etc. De la origini până în prezent și din prezent până în origini.

I.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE