Cioronin și Ciorănicul, din prezent până-n origini

687
0
Imagine simbol

VIP Ciorănicul”, revistă a dobitoacelor de pripas, care de 16 ani gâdilă vanitățile și linge nula ilitelor basaraboaite, l-a desemnat recent pe dinozaurul Vladimir Cioronin Omul Secolului-Nu-Se-Știe-Care.

Nouă asta ni se pare puțin. Acum 66 de milioane de ani, pe Terra fojgăiau dinozauri târâtori și dinozauri zburători. Au supraviețuit, după cum se vede, doar reptilele aripate. Cioronin e una din ele. Cufainicul merită întru totul titlul de Om al Erelor Triasică, Jurasică, Cretacică, Komuneacică etc. De la origini până în prezent și din prezent până în origini.

I.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here