Imaginea comentată

494
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC. Învingător în luna aprilie este Vasile Racu-Vârlan din s. Coteala, Briceni, care va primi un abonament pentru trei luni la GAZETA de Chișinău.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 14 mai.

Ginecologul și pacientele. Deputatul socialist, Ștefan Gațcan, cu epoleți de colonel la parada din 9 mai 2021; 9 mai la Tiraspol

„Tinere rusoaice alături de ginecologul lor iubit. Dar nu la iubit”, Dumitru Cernea, Chișinău.

„O lume îl salută pe Gațcan/ Cu epoleți de colonel curcan,/ Amic fidel cu marele Șordon,/ Cu toții buni de dat la tomberon!…”, Vasile Ștefan Racu-Vârlan, Briceni.

„Omul care a văzut multe…”, Anatolie Chicu, Nisporeni.

„Tiraspol-Chișinău: Forțele întrunite ale celor două state separatiste și genicologisimusul lor”, Tiberiu Stoian, Chișinău.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT