Imaginea comentată

171
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC. Învingător în luna aprilie este Vasile Racu-Vârlan din s. Coteala, Briceni, care va primi un abonament pentru trei luni la GAZETA de Chișinău.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 14 mai.

Ginecologul și pacientele. Deputatul socialist, Ștefan Gațcan, cu epoleți de colonel la parada din 9 mai 2021; 9 mai la Tiraspol

„Tinere rusoaice alături de ginecologul lor iubit. Dar nu la iubit”, Dumitru Cernea, Chișinău.

„O lume îl salută pe Gațcan/ Cu epoleți de colonel curcan,/ Amic fidel cu marele Șordon,/ Cu toții buni de dat la tomberon!…”, Vasile Ștefan Racu-Vârlan, Briceni.

„Omul care a văzut multe…”, Anatolie Chicu, Nisporeni.

„Tiraspol-Chișinău: Forțele întrunite ale celor două state separatiste și genicologisimusul lor”, Tiberiu Stoian, Chișinău.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here