Imaginea comentată

659
0
Ginecologul și pacientele. Deputatul socialist, Ștefan Gațcan, cu epoleți de colonel la parada din 9 mai 2021; 9 mai la Tiraspol

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 23 aprilie.

Ordin pe stână, cât nu sunt furaje – carantină”; „Fără mască n-au dreptul să pască”; „Anunțul stânei: 30 mai – sfârșitul carantinei”, Titus Pociumbanu, Ciuciulea, Glodeni.

La Nistru, la mărgioară,/ Alegători grămăjoară!…”, Liuba Dabija, Măgdăcești.

Cu masca pe bot, la strungă/ Toate oile s-ajungă,/ Ca să împlinească planul/ Făr’ a le pupa ciobanul!”, Silviu Cărăuș, Chișinău.

Oameni buni, uitați-vă la noi. Noi suntem oi, dar purtăm mască. Dar voi, oamenii, de ce sunteți boi și o bună parte nu purtați mască?”, Liviu Zagrencu, Chișinău.

Blândă-i turma de mioare/ Cu elice, șordoliste parlamentare./ Morală n-au, nici argument,/ Doresc s-ajungă iar în Parlament./ No pasaran. No comment!”, Vasile Racu-Vârlan, Coteala, Briceni.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT