Imaginea comentată

379
0
Ginecologul și pacientele. Deputatul socialist, Ștefan Gațcan, cu epoleți de colonel la parada din 9 mai 2021; 9 mai la Tiraspol

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 23 aprilie.

Ordin pe stână, cât nu sunt furaje – carantină”; „Fără mască n-au dreptul să pască”; „Anunțul stânei: 30 mai – sfârșitul carantinei”, Titus Pociumbanu, Ciuciulea, Glodeni.

La Nistru, la mărgioară,/ Alegători grămăjoară!…”, Liuba Dabija, Măgdăcești.

Cu masca pe bot, la strungă/ Toate oile s-ajungă,/ Ca să împlinească planul/ Făr’ a le pupa ciobanul!”, Silviu Cărăuș, Chișinău.

Oameni buni, uitați-vă la noi. Noi suntem oi, dar purtăm mască. Dar voi, oamenii, de ce sunteți boi și o bună parte nu purtați mască?”, Liviu Zagrencu, Chișinău.

Blândă-i turma de mioare/ Cu elice, șordoliste parlamentare./ Morală n-au, nici argument,/ Doresc s-ajungă iar în Parlament./ No pasaran. No comment!”, Vasile Racu-Vârlan, Coteala, Briceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here