Imaginea comentată

114
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 9 aprilie.

Foto: Alex Buretz

Sub umbrelă: cândva speculant, acum comerciant”; „Embrionul Kaufland-ului”; „Agent de târguială sub acoperire”, Titus Pociumbanu, Ciuciulea, Glodeni.

Afișul anunță amendă, vânzarea în acest loc fiind interzisă. Simplă demonstrație a faptului că legea, dacă există, trebuie încălcată”, Silviu Cărăuș, Chișinău.

De s-ar vinde marfa ei / cum se vinde țara”, Vladimir Untilă, Chișinău.

Mulți mai trec pe dinainte, numai polițiștii, nu…”, Vasile Gajos, Cimișlia.

Eu, tu și-o umbrelă…”, Liuba Dabija, Măgdăcești, Criuleni.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here