Imaginea comentată

767
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 9 aprilie.

Foto: Alex Buretz

Sub umbrelă: cândva speculant, acum comerciant”; „Embrionul Kaufland-ului”; „Agent de târguială sub acoperire”, Titus Pociumbanu, Ciuciulea, Glodeni.

Afișul anunță amendă, vânzarea în acest loc fiind interzisă. Simplă demonstrație a faptului că legea, dacă există, trebuie încălcată”, Silviu Cărăuș, Chișinău.

De s-ar vinde marfa ei / cum se vinde țara”, Vladimir Untilă, Chișinău.

Mulți mai trec pe dinainte, numai polițiștii, nu…”, Vasile Gajos, Cimișlia.

Eu, tu și-o umbrelă…”, Liuba Dabija, Măgdăcești, Criuleni.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE