„Umbra”, o piesă nouă a tânărului interpret Patric Hanganu (VIDEO)

1625
0
Patric Hanganu

„Umbra” este noua piesă a tânărului interpret Patric Hanganu. Acesta și-a încântat fanii cu o noutate muzicală și un videoclip chiar pe 4 aprilie, de ziua sa de naștere.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Cântecul este despre persoanele iubite pe care nu le putem uita niciodată. Interpretul ne-a explicat că ele rămân în viziunea noastră ca niște imagini ideale ce ne urmăresc oriunde ca niște umbre. „Filosofic vorbind, toți avem o umbră în viață pe care o căutăm, care nu ne părăsește și care, cum cânt în piesă, nu se ia de pe noi”.

Patric Hanganu a recunoscut că realizarea acestei piese a însemnat pregătiri îndelungate. Versurile și linia melodică erau gata de mai bine de un an, dar a așteptat timpul potrivit pentru o lansare de calitate, realizând și un videoclip. Echipa din spatele videoclipului e constituită din compozitorii Petru Raicu și Radu Duminica și textierul Dumitru Rău.

Piesa a fost apreciată de ascultători chiar din primele zile. Videoclipul a fost vizualizat pe site-urile de socializare timp de șapte zile de peste 15 mii de persoane și a adunat sute de mesaje cu felicitări duble. „Mega faină piesa, interpretarea, clipul, totul e la maxim, multe realizări mari pe viitor, succese și la mulți ani!”, a scris o admiratoare.

Spre marele său noroc, restricțiile din timpul pandemiei nu au afectat procesul de realizare. Totul a avut loc atunci când restricțiile erau mult mai lejere, au filmat într-un studio și nici nu au depășit numărul de șapte persoane prezente în platoul de filmare.

Unii internauți erau în așteptarea unei piese noi din partea interpretului, apreciind-o în comentarii ca pe „o piesa de nota 10” .

Întrebat cum s-a simțit în pielea unui actor, Patric ne-a mărturisit că abilitățile sale actoricești nu sunt chiar cele mai lăudabile. „Pentru a fi redate acele emoții adevărate, să ajungă la ascultători mesajul și să simtă și ei împreună cu noi esența cuvintelor din piesă, am apelat la actori profesioniști, iar apariția mea în videoclip a semnificat mai mult o prezență figurativă”.

Autor: Tudorița Postolachi

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE