Imaginea comentată

136
0
Foto: Alex Buretz

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Câștigător pentru luna trecută este declarat Dumitru Cernea din Chișinău, care s-a ales cu un abonament pentru trei luni la „Gazeta de Chișinău”.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 2 aprilie.

Cel ce va fi sacrificat/ Ca unicul nevinovat…”, Vladimir Untilă, Chișinău.

Democrația în fața prădătorilor…”, Silviu Cărăuș, Chișinău.

O, mielușică bălăioară,/ Acuma ești doar secretară, /Iar când vei da și din codiță,/ Precis, ajungi și primăriță”, Mina Vornic, Edineț.

– Un-te duci tu, mielule?/ – Chiar la Maia, domnule./ – Ce-o să-i spui tu, mielule?/ – Să nu doarmă, domnule!”, Mitrofan Prisăcaru, Râșcani.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here