Imaginea comentată

811
0
Foto: Alex Buretz

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Câștigător pentru luna trecută este declarat Dumitru Cernea din Chișinău, care s-a ales cu un abonament pentru trei luni la „Gazeta de Chișinău”.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 2 aprilie.

Cel ce va fi sacrificat/ Ca unicul nevinovat…”, Vladimir Untilă, Chișinău.

Democrația în fața prădătorilor…”, Silviu Cărăuș, Chișinău.

O, mielușică bălăioară,/ Acuma ești doar secretară, /Iar când vei da și din codiță,/ Precis, ajungi și primăriță”, Mina Vornic, Edineț.

– Un-te duci tu, mielule?/ – Chiar la Maia, domnule./ – Ce-o să-i spui tu, mielule?/ – Să nu doarmă, domnule!”, Mitrofan Prisăcaru, Râșcani.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE