Imaginea comentată

655
0
Foto: Alex Buretz

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Câștigător pentru luna trecută este declarat Dumitru Cernea din Chișinău, care s-a ales cu un abonament pentru trei luni la „Gazeta de Chișinău”.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 2 aprilie.

Cel ce va fi sacrificat/ Ca unicul nevinovat…”, Vladimir Untilă, Chișinău.

Democrația în fața prădătorilor…”, Silviu Cărăuș, Chișinău.

O, mielușică bălăioară,/ Acuma ești doar secretară, /Iar când vei da și din codiță,/ Precis, ajungi și primăriță”, Mina Vornic, Edineț.

– Un-te duci tu, mielule?/ – Chiar la Maia, domnule./ – Ce-o să-i spui tu, mielule?/ – Să nu doarmă, domnule!”, Mitrofan Prisăcaru, Râșcani.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT