„Am rămas același Ionel”

1211
0
Ionel Istrati

A început să cânte încă din copilărie, iar primul său album l-a lansat în anul 2011. Este vorba de interpretul Ionel Istrati care marchează un deceniu de la lansarea albumului de debut, „The Singles Collection”. Multă muncă și pasiune se află în spatele unei asemenea realizări profesionale, de altfel, artistul ne-a mărturisit că și astăzi muncește cu aceeași dăruire ca acum zece ani. 

Cele douăsprezece melodii ale primului album au fost alese pe sprânceană. Un exemplu ar fi piesa „Люблю тебя” (Te iubesc), cea care, potrivit interpretului, l-a făcut cunoscut și la nivel internațional, a comunicat Ionel Istrati pentru GAZETA de Chișinău.

Interpretul nu va mai lansa albume, însă speră ca după pandemie să scoată un produs muzical nou, care să fie pe placul admiratorilor săi.

Albume nu mai lansez deoarece, în 2021, toate piesele pe care le realizăm sunt plasate pe diferite platforme. O piesa nouă și un videoclip voi lansa după pandemie. Cred că admiratorii mei, cei cărora le place muzica mea, se vor bucura foarte mult”, a menționat Ionel.

Artistul a recunoscut că trecerea anilor nu l-a schimbat, dar a reușit să se dezvolte și să adune experiență. Acum, ca și zece ani în urmă, muncește cu aceeași ardoare, spune el.

Nu cred că m-am schimbat tare mult, poate că am acumulat mai multă experiență. Am devenit mai matur în gândire, în tot ceea ce fac. Am rămas același Ionel, cu multă pasiune și dragoste pentru tot ceea ce fac”, a conchis cântărețul.

Printre cele mai cunoscute melodii ale lui Ionel Istrati sunt: ,,Eu numai, numai”, „Poate”, „Te caut”, „Dor de mamă” și altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here